WasteApp er fremtidens måde at bestille tømning af containere! Det er let, effektivt - og det giver dig den store fordel, at du dels kan bestille tømning uanset hvor du befinder dig, du skal ikke huske adgangskoder til webportal eller skal bruge tid på at sende mail - og så har du en kvittering på hver eneste tømning du bestiller. Og ikke nok med det; med App'en kan du også i langt højere grad styre og optimere dine tømningsrutiner - det er Easy Container Management!

I Pro-versionen har vi mulighed for tillige at tilknytte en sorteringsvejledning, således at du eller dine kollegaer aldrig er i tvivl om hvorledes affaldet i den enkelte container skal være sorteret - og er virksomheden kunde hos Waste Group Denmark ApS kan vi ydermere tilknytte App'en til wastenet.dk. Dermed kan du - via en QR-kode - scanne den enkelte container, og på den vis se alle data der vedrører containeren, eksempelvis hvor meget affald der er bortskaffet, hvor mange tømninger der har været på containeren - og så selvfølgelig økonomien! Det er Easy Container Management!

Du kan installere App'en på alle Smartphones og Tablets uanset om du benytter iOS eller Android - og vil du tillige gerne have den på en almindelig PC, så kan dette også lade sig gøre!

Med App'en bestiller du tømninger på den mest effektive måde, du har fuldt overblik over dit affaldssystem helt ned til den enkelte container og den enkelte fraktion - og du sparer både tid og penge!

Tag et kig på videoen - og kontakt os straks på telefon 70 26 54 54.

WasteApp er udviklet af WasteLand Technology

 - 12,9 KB