Kontakt os på tlf. 70 26 54 54 Log på

Regionshospitalet Viborg

Containergården, Farligt affald, Teknisk Afsnit.

29 affaldstyper,
3 forskellige afdelinger
3 forskellige affaldssystemer,
3 forskellige leverandører,
8 brugere.

Dette er en aktuel kundecase.

Kunden har 29 forskellige affaldstyper, fordelt på 3 afdelinger. Dagligdagen håndteres af i alt 8 medarbejdere. Afhentning af affaldet udføres af 3 forskellige affaldstransportører.

Hvilke udfordringer giver dette kunden i hverdagen?

Svaret er; INGEN!

Det hele er samlet på én app! - Regionshospitalet Viborg har kun én metode!

Medarbejderne har alle adgang til app’en og de kan alle bestille tømning af alle containere hos alle leverandører. De vælger blot i app'en hvilken afdeling de befinder sig på. Og selvfølgelig kan de altid se hvem der har gjort hvad hvornår - og alarmen sikrer at der ikke sker dobbeltbestilling. Let, simpelt og lige ud af landevejen.

Udbytte; massiv tidsbesparelse, optimale tømningsrutiner, omkostningsreduktion, aldrig tvivl, alt dokumenteret, ingen fejl. Og nå ja, fuldt overblik over samtlige containere og uafhængighed af alle leverandører (+ et par ting mere...).

Det er de første skridt i "WasteManagement Made Easy". Vi gjorde en forskel - vil du høre hvordan?

Nationalmuseet, København

Reduktion i antal tømninger: 54%

Man implementerer WasteApp, man introducerer idéen og tankerne bag til sine medarbejdere, man beder dem overtage ansvaret og kontrollen med virksomhedens containere - og så reducerer man antallet af tømninger på de containere, der tidligere blev tømt i fast ordning med 54 % over en 12 måneders periode.

Det var præcis det, som Nationalmuseet i København gjorde i april 2017, da de implementerede brugen af WasteApp i deres daglige håndtering af museets affald. Vi har lige opgjort resultatet - som vi anser som ganske flot, men så alligevel ikke ualmindeligt. Endnu en historie fra det virkelige liv blandt vores kunder!

Europcar, Sjælland

110 tømninger sparet i 2017 - alene på brændbart affald!

Europcar på Sjælland valgte i starten af 2017 for alvor selv at tage ansvar for tømning af deres containere med affald. Således ikke flere faste tømninger af containere der ikke var optimalt udnyttet, men blot fordi det var nemt.

For at gøre det så let som muligt for medarbejderne, blev det besluttet at benytte WasteApp. Efter 12 måneder lavede vi en hurtig beregning; vi tog 7 af firmaets afdelinger på Sjælland, én affaldstype (brændbart affald), sammenlignede 2016 med 2017, resultat; 110 tømninger af containere er sparet! (og nej, de har ikke haft mindre at lave, tværtimod!).

Københavns Universitet

Med over 50 adresser har Københavns Universitet (KU) flere containere end de fleste. Det kræver overblik og koordinering, hvilket tidligere har været en stor opgave for KU.

Da WasteApp blev indført, blev arbejdsgangen på alle områder med ét markant nemmere.Gert Schønberg er en af de medarbejdere, der bl.a. sørger for bortskaffelsen af affald fra flere adresser.

Gert Schønberg udtaler:
”Vi har alle adresser og alle containere samlet på WasteApp - og det er for os en meget stor fordel. Helt unik er WasteApp, når jeg på app’en blot kan vælge hvilken adresse, jeg står på, og så kan jeg hurtigt se de containere, der hører til den pågældende adresse og nemt bestille tømning. Jeg kan tilmed se, om en af mine kollegaer har bestilt tømning, så der ikke bliver bestilt unødige ekstra tømninger", udtaler Gert Schønberg og fortsætter;

"Før i tiden skulle jeg ringe eller skrive mails, tjekke om en kollega havde bestilt tømning m.m. Det slipper jeg nu helt for og jeg tør slet ikke tænke på den mængde af tid, og dermed også penge, som vi har sparet".

KU har benyttet WasteApp i siden 2016.

Region Hovedstadens Hospitaler

Region Hovedstaden, Logistik & Forsyning, har valgt at benytte WasteApp på alle hospitaler, på Regionsgården, Apoteket og Regionslageret.

Samtlige tømninger af containere og afhentning af affald generelt sker nu udelukkende gennem WasteApp, hvilket giver Logistik & Forsyning et meget bedre overblik og det har strømlinet hele processen på alle hospitaler.

Transportkonsulent hos Logistik & Forsyning Toke Synnestvedt;

"Vi har ønsket at ensrette og forenkle vores procedurer og vi har ønsket at modernisere hele systemet omkring vores affaldshåndtering. Til dette er WasteApp et fantastisk værktøj, der ikke alene gør hele den daglige håndtering markant nemmere for vores medarbejdere, vi har også total overblik og dokumentation på hver eneste tømning og bortskaffelse, hvilket er meget vigtigt.

Toke Synnestvedt fortsætter; "Udover at WasteApp er et meget stærkt værktøj, så er det samtidig et meget simpelt værktøj. Det er utrolig let at bruge, uden at der er gået på kompromis nogen steder. Alle oplysninger der er nødvendige for os er til stede, både som daglig bruger på det enkelte hospital og som modtager her hos Logistik & Forsyning, er til stede. Det har sparet os ufattelig megen tid".